Навіки 27: На Донбасі загинув молодий морський піхотинець-сирота (фото)

Степан Криль був родом із Луганської області.

Увечері у середу, 16 жовтня, на Донбасі внаслідок обстрілу позицій українських військових з боку противника, загинув старший матрос ЗСУ Степан Криль. Про це повідомила у Facebook 36-та окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, передають Патріоти України.

Захисник України отримав несумісне з життям поранення, йдеться у повідомленні бригади ЗСУ. Степан Криль був родом із Луганської області, з 2015 року пішов до армії, щоб захищати Україну від агресора. Йому було 27 років, він був сиротою, з рідних у нього залишилась лише тітка.

"Спочивай з Богом брат-морпіх. Завжди з нами, завжди воїн, завжди побратим", - йдеться в публікації бригади, де служив загиблий воїн.

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...

Чоловіки чи жінки? Вчені з'ясували, хто кращі лікарі

вівторок, 23 квітень 2024, 18:22

Науковці виявили, що жінки кращі лікарки за чоловіків. Про це пише Metro, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що пацієнти мають менше шансів померти, коли їхнім лікарем є жінка – причому ризик для пацієнток ще нижчий. Пацієнти також ...