Навіки молодий: У російському полоні загинув випускник Прикарпатського університету (фото)

У російському полоні загинув захисник України Павло Дмитраш — випускник Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Про це повідомили в університеті, передають Патріоти України.

Загиблий воїн навчався на спеціальності "Музичне мистецтво" (2019 рік). Йому було лише 27 років. Павло народився 13 квітня 1996 року в місті Чортків Тернопільської області. Після закінчення навчання і від початку війни Павло Дмитраш став на захист України.

"Колектив викладачів, студентів та співробітників університету висловлює щирі співчуття родині, близьким і друзям Павла. Його героїзм, відданість Батьківщині назавжди залишаться в наших серцях як приклад справжньої мужності, відваги та патріотизму!", - додають у навчальному закладі.

"Іди на х*й, будь ласка!": MELOVIN на концерті у Дніпрі послав нетверезу глядачку (відео)

п’ятниця, 13 вересень 2024, 21:43

12 вересня MELOVIN, який раніше зізнавався у зловживанні алкоголем, виступав у Дніпрі. Під час концерту одна з глядачок, яка була напідпитку, почала голосно вигукувати на адресу співака образливі фрази. Виконавець зробив зауваження п'яній фанатці, прот...

"Перший концерт, який я гратиму без участі Євгена": Рідний брат Христини Соловій поповнив лави ЗСУ

п’ятниця, 13 вересень 2024, 21:29

Співачка Христина Соловій в "Інстаграмі" поділилася з шанувальниками новиною - її рідний брат Євген поповнив лави Збройних сил України. Тепер він захищатиме нашу країну на фронті, передають Патріоти України. За словами Соловій, поки що її брат не змож...