"Навіки в небесному строю": У боях за Україну на Луганщині загинув 18-річний захисник

У бою із російськими окупантами загинув юний воїн-стрілець ЗСУ Едуард Соф'янчук. Він був родом із селища Томаківка, що в Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

Життя 18-річного захисника зупинилося на Луганщині. Трагічну звістку сповістили на Facebook-сторінці Томаківської об'єднаної територіальної громад

У лавах ЗСУ Соф'янчук Едуард Ігорович був стрільцем десантного батальйону. Юний воїн віддав своє життя за Україну й відтепер навіки в небесному строю.

Земне життя захисника обірвалося 11 квітня на фронті в Луганській області. Знайомі зазначають, що Едуард пішов, залишивши по собі тільки добрий, світлий спомин і водночас нестерпний біль, який надовго буде в їхніх серцях.

"Не знайти слів втіхи для згорьованої родини, друзів, побратимів... Йому б жити, любити, творити", – йдеться у повідомленні.

Прощання з Едуардом Соф'янчуком запланували 17 квітня в його рідному селищі Томаківка. "Спи спокійно, дякуємо за захист. Ми ніколи не забудемо і ніколи не пробачимо", – додали в некролозі.

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...