"Навіщо вони тут?": У Трускавці зібралася виступати російська група, яка фанатіє від СРСР

Музикантам, які відверто пропагують радянські цінності навряд чи місце там, де нібито пройшла декомунізація.

12 січня у Трускавці дасть концерт музичний гурт «Пламя» з Росії. Про це повідомив журналіст Олег Дьорка у Facebook, передають Патріоти України.

Ось що він пише: "Тут у Трускавець зібрався їхати гурт "Пламя" з московії. Сподіваюся, якщо концерт таки не відмінять, вони не будуть виступати ось у таких футболках, як на фото.

Зрештою, може досить цих провокацій й адміністрації ПК Шевченка вартує просто не брати участь в організації концертів різних москальських артистів, які пропагують "рускій мір". Зрозуміло, що частина туристів у Трускавці ментально ще глибоко в совку, але це неприпустимо прогинатися під цей запит.

Після нападу москалів на Украну, нам вартує відмовитися від будь-якого москальського культурного продукту і особливо від такого, що апелює до ностальгії за СРСР. Московщина така велика, хай ото Пламя там виступає. Нащо вони потрібні тут, в Трускавці, в Галичині?!

***
Концерт має відбутися 12 січня".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...