Навіть диплом не встиг забрати: Випускник харківського вишу загинув на війні (фото)

Виконуючи свій військовий обов'язок, під Харковом 7 липня загинув випускник навчально-наукового інституту "Каразінський банківський інститут" 2021 року Рустам Корсунський. Про це повідомили у Харківському національному університеті ім. В. Н. Каразіна, передають Патріоти України.

"Хлопець так і не встиг забрати диплом магістра... Неймовірно боляче втрачати нашу талановиту молодь, справжніх патріотів своєї країни", - зазначили у виші.
Рустам Корсунський був випускником Височанського ліцею №1. "Це надзвичайно талановита та обдарована дитина, справжній цвіт української нації, патріот", - написали там про героя.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...