"Навіть дивитися моторошно!": У мережі розкритикували матір, яка зробила немовляті "хижий" манікюр (фото)

Фотографія новонародженого з довгими загостреними нігтями стала вірусною і викликала обурення користувачів. Все почалося з дивного зображення, опублікованого на Facebook. На ньому видно крихітну ручка маленької дитини з довгими і гострими накладними нігтями. Про це повідомило британське видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Підпис до зображення свідчив: «Я можу зробити вашим немовлятам манікюр... за низькими цінами».

Користувачі прийшли в жах від такого вчинку і різко засудили матір у своїх коментарях. Практично у всіх висловлюваннях йшлося про безпеку і здоров'я малюка, адже з такими нігтями дитина може легко подряпати себе або навіть травмувати очі.

«Дитячі нігті і так досить гострі. Не можу собі уявити, щоб у доньки були такі кігті».

«Ви повинні підстригати нігті вашої дитини, щоб вона не поранилася... Це виглядає дуже нерозумно».

"Це дуже небезпечно. Немовлята часто торкаються обличчя і очей, і навіть без нігтів вони залишають подряпини. Це відверта дурість і велика шкоди дитині».

Саме так більшість користувачів відреагували на дивний вчинок матері, назвавши його "поганим і відверто дурним".

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...