Навіть фахівці ошелешені: На пляж викинуло яскраву тропічну рибу величезних розмірів (фото)

В Орегоні (США) на берег із глибин Тихого океану вимило велику яскраву рибу, яка здивувала навіть досвідчених фахівців, повідомляють Патріоти України із посиланням на CNN.

Риба вагою понад 45 кг і довжиною близько 106 см належить до сімейства опахових, і це рідкість для узбережжя Орегона. Про цей вид мало відомо, оскільки вони живуть глибоко в океані і зазвичай зустрічаються у тропічних водах. Тіло гіганта було круглим і пласким, а сріблястий колір від голови у напрямку до живота переходив у червоний.

"Це досить унікальна риба, і ми зазвичай не бачимо їх на березі, - сказав Кейт Чендлер, генеральний директор організації Seaside Aquarium. - На жаль, її викинуло мертвою, але ми дісталися до неї раніше птахів".

Зараз опаха зберігають у великій морозилці. Seaside Aquarium і місцевий Морський музей планують препарувати велетня, щоб більше дізнатися про цей вид.


Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...