Навіть контр-адмірал прийшов: В Одесі ВМС зворушливо привітали 100-річного ветерана у День перемоги (фото)

До привітань долучилися і перехожі

В Одесі у День перемоги над нацизмом 9 травня командування Військово-Морських Сил ЗСУ влаштувало концерт під вікнами ветерана війни та морської піхоти, полковника у відставці Івана Кулібаби. Про це повідомили на сторінці у Facebook ВМС ЗСУ, передають Патріоти України.

Для 100-річного ветерана грав військовий оркестр. Привітати Івана Трофимовича особисто прийшли представники Командування ВМС ЗСУ на чолі з очільником національного флоту контр-адміралом Олексієм Неїжпапою. До привітань також долучилися ветерани, волонтери та перехожі.

У ВМС зазначили, що керівництво українського флоту "побажало заслуженому офіцеру та Герою війни міцного здоров’я у його 100 років".

"9 травня на честь чергової річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні представники Командування ВМС ЗС України на чолі з командувачем національного флоту контр-адміралом Олексієм Неїжпапою привітали ветерана війни та морської піхоти полковника у відставці Івана Трофімовича Кулібабу", – йдеться у повідомленні.

Іван Кулібаба народився у 1920 році на Полтавщині. У Другій світовій воював у Криму, на Північному Кавказі, був поранений під Новоросійськом. Наразі проживає в Одесі.


"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...