"Навіть можна бухати": Окупант похвалився, що на війні в Україні отримує зарплату, нічого не робить і п'є (перехоплення)

Російський окупант, який перебував на Сватівському напрямку, заявив, що він разом із іншими військовослужбовцями РФ оселився у приватному будинку в тимчасово захопленому агресором українському населеному пункті. Злочинець зізнався, що представники "другої армії світу" безпробудно п'ють. передають Патріоти України.

Відповідне перехоплення телефонної розмови оприлюднило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Відео опублікували на YouTube-каналі відомства 18 серпня. Окупант у розмові зі своїм товаришем сказав, що всі російські загарбники мешкають у хатах у якомусь селі. Штаб знаходиться в іншому місці й там всього "декілька осіб".

Росіянин порадів, що він отримує зарплату, нічого не робить і п'є. Те, що він став учасником агресивної неспровокованої війни проти України, військовослужбовця РФ не бентежить.

"Сидиш, б**дь, сидиш на хаті, б**дь, ні**я не робиш за 20 штук. Якщо хочеш щось робити, там окопи копати, треба ще там щось, то ще там премію платять", – "похвалився" громадянин країни-агресора.За його словами, з ним живе ще чотири російські загарбники. "Та коротше, тобі тут нормально буде. Тут навіть можна бухати", – сказав окупант своєму другові. У ГУР МО наголосили: за кожен воєнний злочин, скоєний проти України, буде справедлива відплата.

Обережно, нецензурна лексика!

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...