Навіть натякнула куди: Дочка Анастасії Заворотнюк заявила, що їде з Росії

Дочка актриси Анастасії Заворотнюк, 24-річна Ганна, яка дуже переживає за своїх близьких, останнім часом почала частіше спілкуватися зі своїми шанувальниками. Дівчина в Instagram Stories раптово оголосила, що збирається поїхати, передають Патріоти України.

Вона ствердно відповіла на питання шанувальника про бажання відправитися в подорож. «Так, зовсім скоро, але поки не хочу говорити куди, щоб не наврочити», - уточнила Ганна, натякнувши в подальшій публікації, що давно мріяла відвідати Японію.

Дочка виконавиці головної ролі в ситкомі «Моя прекрасна няня» відповіла і на інші питання фанатів. Дівчина розповіла, що стикалася з депресією, яка розвинулася у неї після великого стресу. Вона не уточнила, про яку проблему йде мова, проте фанати знають, що Ганна дуже переживає за зоряну маму. Анастасія Заворотнюк вже більше двох років бореться з пухлиною головного мозку.
Спадкоємиця артистки підкреслила, що вважає себе оптимістом, але все ж може впоратися не з усіма складнощами. Пізніше дівчина написала, що здоров'я близьких є однією з найважливіших складових щастя для неї.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...