Навіть не бачила: Українська спортсменка розповіла, що досі не отримала медаль Олімпіади-2012 у Лондоні

Призерка Олімпійських ігор-2012 Анна Рижикова ніколи не бачила своєї нагороди з Лондона, повідомляють Патріоти України.

Українка завоювала бронзу у складі естафети 4×400, однак досі в очікуванні своєї медалі. Спортсменка заявила, що сподівається: дочекається моменту, коли нарешті отримає її.

Google

- Олімпійські призери, зокрема українські, скаржились на стан своїх медалей. В когось вони пооблазили і мають поганий вигляд. В якому стані ваша медаль з Олімпіади у Лондоні?

- А я її ніколи не бачила, в мене її немає.

- А чому вони так тягнуть з тим, щоб вам її вручити?

- Це довгий процес, він тягнеться, і я сподіваюся, що колись він все-таки дотягнеться. Зараз на Олімпіаді-2024 нагороджували людей, які були призерами Ігор в Лондоні. Скільки років пройшло, а вони тільки отримали свої медалі. Сподіваюся, що і я дочекаюсь і медаль гарно збережеться, де б вона не була. Я, наприклад, не можу нікому зателефонувати і запитати, де моя медаль, коли буде, надішліть мені її поштою. Це треба, щоб наш НОК зв’язувався. Я зверталась до Вадима Марковича Гутцайта, він займається цим питанням, тому можу тільки чекати, — сказала Рижикова.

Джерело: НВ

Виплат більше не буде: Хто втратить субсидію в Україні і що варто знати

неділя, 8 вересень 2024, 22:55

Деякі українці більше не зможуть отримувати субсидію на ЖКП. Це пов'язано з їх матеріальним становищем, передають Патріоти України. Субсидії на домогосподарство можуть позбавити, якщо:. Читайте також Деякі українці залишаться без субсидії на комунальні...

"Дякую всім, хто підтримував!": Ексглава МЗС Кулеба показав, куди вирушив відпочивати після звільнення (фото)

неділя, 8 вересень 2024, 22:00

Ексміністр закордонних справ Дмитро Кулеба 8 вересня розмістив ролик, в якому його знято під час відпочинку на березі озера, яке розташоване в Полтавській області, передають Патріоти України. Це перша публікація Кулеби після звільнення з посади глави М...