Навіть не помітила, що дитина втопилася: У Львові судитимуть матір, яка залишила доньку без нагляду

У Львові 38-річну жінку визнано винною у злісному невиконанні батьківських обов’язків за догляду за дитиною, що спричинило її смерть. Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

Мати разом зі своєю 2-річною донькою відпочивала на березі ставка в одному із сіл Львівського району. Однак матір перебувала в нетверезому стані та залишила дитину без нагляду біля водойми. Дівчинка впала у водойму та втопилась.

Лише за кілька годин жінка помітила, що доньки немає і повідомила до поліції про її зникнення. Правоохоронці виявили тіло дитини у воді недалеко від місця, де відпочивала матір.

До набрання вироком законної сили обвинувачена перебуватиме під вартою. Жінці призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.

На території Малої Азії знайшли незвичайне поховання гладіатора (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:40

У Туреччині археологи зробили незвичайне відкриття всередині багатовікової базиліки. Вони розкопали поховання, наповнене людськими кістками, яке, можливо, колись належало римському воїну. Цей стародавній саркофаг, якому, як вважають, близько 1 800 рокі...

"Круто, молодці": Відомий український боксер допомагає другу Кадирова (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:02

Відомий український боксер Єгор Великовський допомагає росіянину Артуру Бетербієву готуватися до бою за титул абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі з іншим представником РФ Дмитром Біволом. Про це сам Великовський розповів на своїй сторінці в I...