"Навіть не цікавляться, чи жива я": Відома українська співачка поскаржилася на родичів із Москви

Українська співачка KRUTЬ в інтерв'ю розповіла, що у неї є родичі в Росії, проте наразі вона з ними не спілкується. А все тому, що на початку повномасштабного російського вторгнення вони не засудили злочинний режим Кремля та не виїхали з країни-агресора, передають Патріоти України.

Більш того, співачка розповіла, що її родичі навіть не поцікавилися, як у неї справи, знаючи, що вона вимушена ховатися від російських бомб. "У мене є родичі в Москві, проте їх для мене вже не стало. По-перше, за місяці війни ці люди навіть не поцікавилися, чи здорова я. Думаю, що їм байдуже. По-друге, після того, як ці люди не зробили певних дій - не виїхали з Росії, не підтримали Україну - вони для мене перестали бути не лише родичами, а взагалі людьми", - поскаржилася Марина Круть.

Чим відома KRUTЬ

У 2017 році Круть брала участь у восьмому сезоні талант-шоу "X-Фактор", де виконала пісню "Hallelujah". Отримавши чотири "так" вона пройшла до тренувального табору. У будинку суддів перед NK Круть виконала пісню гурту "Океан Ельзи", але не пройшла до прямих ефірів шоу.

5 лютого 2020 року KRUTЬ презентувала пісню "99", з якою боролась за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2020". Саме із цією композицією Марина Круть виступила у першому півфіналі національного відбору 8 лютого 2020 року під номером 4. У фіналі відбору Марина Круть посіла третю сходинку, отримавши від суддів 5 балів, а від глядачів - 4. Цього року вона знову бере участь у Нацвідборі, фінал якого відбудеться 17 грудня.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...