"Навіть не віриться, що таке може бути. Це шок": Українців розбурхала зарплата лікаря за роботу з хворими на COVID-19 (фото)

Українська лікарка Мирослава Дворніцька за роботу з хворими на коронавірус (COVID-19) в реанімації хмельницької лікарні отримала 3 786 грн зарплати. Як повідомив в Facebook її чоловік Іван Жеведь, дружина працює повний робочий день, передають Патріоти України.

"Тільки сьогодні в неї 4 пацієнти з підозрами на COVID, тому працює з ними у захисному костюмі", – розповів він. Жеведь задався питанням, чи треба було заради цього 6 років навчання та 2 роки інтернатури. "Раджу їй йти у наглядову раду або ставати експерткою з медичної реформи", – зіронізував чоловік.

У коментарях українці висловили обурення таким порядком речей. "Нижчої зарплати, ніж у лікаря, в країні немає", "Який жах, це приниження", "Сумно. Навіть не віриться, що таке може бути. Ні, я вірю. Але.... Це шок", – пишуть користувачі.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...