Навіть не зупинився: На Прикарпатті посадовець збив дитину та втік. Дівчинка померла в лікарні

У селі Лоєва (Івано-Франківська область) начальник лісгоспу на службовому авто збив дитину та втік з місця ДТП. Через кілька годин дівчинка померла в лікарні, передають Патріоти України.

"20 січня о 18:30 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Лоєва на Надвірнянщині. Після ДТП водій покинув травмовану дівчинку на дорозі та втік. Дитину у важкому стані доставили в лікарню, де вона через кілька годин померла", - йдеться в повідомленні.

Втім, правоохоронці менш ніж за дві години встановили та розшукали 40-річного водія, мешканця Яремче. "Встановлено, що чоловік - керівник одного із держпідприємств, ДТП він вчинив на службовій автівці. Транспортний засіб із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, вилучено", - розповіли у поліції.

Вказано, що у водія вже відібрали біологічні зразки для перевірки алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Поліцейські передали чоловіка працівникам Державного бюро розслідування. За фактом аварії кримінальне провадження розслідує ДБР.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...