Навіть одяг зривали одна з одної: 15 жінок зчепилися в рукопашній через місце біля вікна (відео)

Під час рейсу авіакомпанії Gol Airlines із Салвадора в бразильське місто Сан-Паулу в салоні літака розігралися шалені пристрасті, які перевершують емоції латиноамериканських серіалів. П’ятнадцятеро жінок били одна одну та тягали за волосся, а екіпаж марно намагався їх роз’єднати, передають Патріоти України.

Як повідомляє Daily Mail , суперечка виникла між двома сім’ями після того, як одна із жінок попросила пасажирку помінятися місцями з її дитиною, яка має особливі потреби. Але жінка, яка зайняла місце біля вікна, відмовилася та ще й сказала щось образливе на адресу прохачки та її дитини.

Як видно з опублікованих у Twitter кадрів суперечка перетворилася на шалену бійку, під час якої в однієї з учасниць злетіла її топ без бретельок і вона була змушена прикривати руками оголені груди.

"Я вже закривав двері, коли побачив, що двоє в 20-му ряду б’ють одна одну. Я побіг, але поки став між двома, то в бійку втрутилися інші: в одній сім’ї було п’ятеро, а в іншій – 10. Дві родини почали шарпати одна одну, лаятися", - прокоментував згодом цей інцидент один із стюардів, який намагався розійняти жінок. Рейс довелося затримати на дві години, усіх дебоширок випровадили з літака.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...