Навіть підвезла на власній автівці: Жінка помстилася колишньому, навівши на нього грабіжників (фото)

Мешканка Лиману на Донеччині організувала розбійний напад на свого колишнього чоловіка. Виконавцями взяла трьох мешканців Херсонської області. Так вона хотіла помститися колишньому, передають Патріоти України.

Зловмисники винесли з будинку підприємця ювелірні вироби, близько $5,3 тис. та 100 тис. грн. Усіх фігурантів затримали, повідомили у відділі комунікації обласної поліції. "Двоє невідомих вдерлися в будинок приватного підприємця за його відсутності. Жертвою розбійників стала його дружина, яка на той час була вдома сама. Нападники позривали з жінки золоті прикраси, забрали мобільний телефон, а потім зв'язали її, вимагаючи гроші. Коли ж додому повернувся господар, нападники побили його та змусили віддати ключ від сейфу. Після того, як бандити пішли, потерпілі самотужки звільнилися і повідомили в поліцію", - йдеться в повідомленні.

З'ясувалося, жінка після чергового конфлікту з колишнім організувала та детально спланувала розбійний напад. "Виконавців організаторка знайшла аж в Херсонській області - трьох раніше судимих чоловіків. Зустріла їх на власному автомобілі й навіть поселила в місцевому готелі. Після скоєного злочину розбійники з викраденим повернулися на Херсонщину, де на них і вийшли поліцейські Донеччини. Правоохоронці провели обшуки за місцями мешкання організаторки, двох херсонських фігурантів розбою та їхнього земляка-спільника, який узяв собі викрадене майно для зберігання та збуту", - додали в поліції.

Усім чотирьом за розбій загрожує до п'ятнадцяти років в'язниці із конфіскацією майна.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...