Навіть поліцейські не витримали і заплакали: У Німеччині жінка на очах у старшого сина вбила 5 своїх дітей (фото)

До будинку, в якому жили малюки, небайдужі люди приносять іграшки, свічки і квіти. На декількох аркушах паперу написано “Чому?”.

У місті Золінген на заході Німеччини 27-річна жінка підозрюється у вбивстві 5 своїх дітей віком від 1 до 8 років. Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Про загибель дітей у поліцію повідомила бабуся. Коли поліцейські зламали двері, вони спробували врятувати хлопчиків і дівчаток, але їм це не вдалося. За словами сусідів, після цього правоохоронці покинули квартиру, в якій панував безлад і бруд, зі сльозами на очах.

Жінка, яку в німецьких ЗМІ називають Крістіана К., підозрюється у скоєнні вбивств 5 дітей, яких звали Лука (8 років), Тімо (6 років), Софі (3 роки), Леоні (2 роки), і Меліна (1 рік). Під час масового вбивства в квартирі також перебував старший син жінки – Марсель, якому 11 років, хлопчик став свідком трагедії.

Як показав розтин, діти померли від задухи і седативних препаратів. Імовірно, вони були вбиті ввечері 2 вересня. У четвер мати з Марселем вирушили на поїзді в Дюссельдорф, який знаходиться в 20 милях від їхнього будинку.

Дитина залишилася в поїзді в той час, як Крістіна К.вийшла і кинулася на рейки Центрального вокзалу Дюссельдорфа. Жінка вижила, але не здатна давати свідчення, оскільки знаходиться у важкому стані. Марсель доїхав на поїзді до будинку своєї бабусі в 30 милях від міста Менхенгладбах. Поліцейські повідомили, що він не постраждав і зараз про нього піклуються родичі.

4 дитини були від останнього шлюбу Крістіни К. і двоє – від більш ранніх відносин. Правоохоронці контактують з обома батьками і жодного з них не підозрюють у причетності до вбивств. Що стало причиною жорстокої розправи над дітьми, невідомо.

До будинку, в якому жили малюки, небайдужі люди приносять іграшки, свічки і квіти. На декількох аркушах паперу написано “Чому?”.

Як передає Focus, сусіди розповіли, що сім’я жила в будинку близько 3-4 років і здавалася цілком нормальною. Діти були доглянутими і спокійними, мати, незважаючи на некомунікабельність, була ввічливою. За даними Bild, одного з батьків дітей сусіди бачили у квітні. За їхніми словами, він намагався накласти на себе руки, а Крістіна К. цьому завадила.

Начальник поліції Золінгена Маркус Рерль назвав злочин шокуючим і заявив, що 160-тисячне місто такого ще не бачило. Жителі Золінгена, в тому числі мер Тім Курцбах, улаштувавши хвилину мовчання біля будинку загиблих дітей.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...