Навіть посвідчення не мав: У Львові п‘яний водій керував маршруткою із пасажирами

Інспектори одразу помітили, що водій нетверезий, від нього було чутно запах алкоголю.

У водія виявили 1,17 проміле алкоголю у крові. Фото: прес-служба нацполіції.

У Львові патрульні виявили водія маршрутного таксі, який керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, а також не мав при собі посвідчення водія, передають Патріоти України.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, інцидент стався увечері 7 серпня у центральній частині міста. «На вулиці Шпитальній патрульні зупинили маршрутку за порушення правил дорожнього руху. На той момент в салоні перебувало багато пасажирів. Інспектори одразу помітили, що водій нетверезий, від нього було чутно запах алкоголю. Драгер підтвердив підозри поліцейських – 1,17 проміле», - повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Також, 53-річний водій не надав правоохоронцям посвідчення водія. На порушника винесли об’єднану постанову за порушення ПДР та відсутність необхідних документів на керування транспортним засобом. Також, на нього склали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Як поінформував на своїй сторінці у Facebook координатор ГО “Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, подія сталася у центрі старого міста, біля ТЦ «Магнус» де завжди багатолюдно і великий рух транспорту. Водія у стані алкогольного сп’яніння виявили за кермом автобуса, який курсує за маршрутом №51.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...