Навіть станцював перед прихожанами: У США, щоб обійти карантин, пастор назвав свою церкву стриптиз-клубом (відео)

Після невеликого стриптизу він, як ні в чому не бувало, прочитав проповідь.

У Каліфорнійському Сан-Дієго через карантин закриті спортзали та церкви. Кілька священнослужителів подали позови до суду з вимогою дозволити їм працювати, але пастор Роб Маккой вирішив не чекати і просто назвав свою церкву стриптиз-клубом - робота цих закладів в штаті дозволена, передають Патріоти України з посиланням на американські ЗМІ.

Як пише Red State, перед початком служби священик включив парафіянам уривок з виступу губернатора, де той говорить, що якщо пастори зніматимуть краватки під час проповіді, то це зробить церкву тимчасовим стрип-клубом. Судячи з усього, ці слова були жартом, але Маккой поставився до них серйозно.

Пастор під музику розстебнув піджак, зняв краватку і кинув його в зал. Парафіяни для повноти картини плескали та махали доларовими купюрами. Після танцю священик як ні в чому не бувало приступив до проповіді.


Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...