Навіть телефон вбитого: Деякі докази у справі про стрілянину у Каховці з участю екс-міліціонера зникли

Станом на вечір 5 січня протести біля райвідділення поліції у Каховці вщухли: місцеві мешканці приносять до будівлі лампадки та квіти.

Деякі з доказів у справі про стрілянину з участю екс-міліціонера, унаслідок якої загинув 26-річний Володимир Чебукін, зникли. Зокрема – телефон загиблого та всі записи з камер відеоспостереження. Про це у Facebook повідомила журналістка Громадського Тетяна Безрук, передають Патріоти України.

Станом на вечір 5 січня протести біля райвідділення поліції у Каховці вщухли: місцеві мешканці приносять до будівлі лампадки та квіти. «Щодо справи: адвокату родини потерпілих не дали матеріали справи (слідчий тримав їх у руках і говорив їй, що матеріалів немає). З жодної із камер спостереження на місці стрілянини (я ходила дивилась, їх там мінімум 5-6) немає записів. Телефон вбитого зник», – написала журналістка. Крім того, вона також додала, що на місці стрілянини знайшли зброю. Слідство каже, що це – пістолет убитого, втім родичі й рідні чоловіка це заперечують. А обшуки у підозрюваного пройшли за 3 дні після стрілянини.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...