Навіть тролейбус зупинили: У окупованому Донецьку грубо затримали підлітків, які нібито образили "генерала "ДНР" (фото)

У окупованому Донецьку біля «Білого лебедя» співробітники «поліції «ДНР» зупинили тролейбус і затримали двох підлітків, застосовуючи силу. Про це повідомляють в соцмережах, передають Патріоти України.

Як повідомляють очевидці, двоє підлітків нібито привіталися зі співробітниками «поліції» через вікно тролейбуса, в результаті тролейбус був зупинений, а двом юнакам «поліцейські» запропонували вийти, застосовуючи до них фізичну силу.
Люди в тролейбусі, в тому числі і водій, просили «поліцію» відпустити підлітків. Також очевидці повідомляють, що коли юнаки нібито привіталися через вікно тролейбуса, поруч з машиною «поліції» стояла машина якогось «генерала» і йому це не сподобалося. У соцмережах бурхливо обговорюють те, що сталося, більшість схиляються, що це «бєспрєдєл»:
Что за бред. Зачем их остановили???»
«Позор полиции!!!»
«Капец я в шоке. Еще и силу применяют»
«Попросили выйти и предложили пройти на подвал?»
«С каждым годом пробивается все новое и новое ДНО!!!»
«Ну мало ли чего ему не нравится, так что теперь людей за это вязать…»
«Они в прямом смысле поздоровались? Или фак показали?»
«Даже если их бы на три буквы их послали — это не повод задерживать»
«но чтобы детей били в автобусе… + убеждаюсь, какое в донецке живет покорное быдло. у них шваль ребенка на глазах бьет, а оно сидит молча. фу сука. ни разу не пожалел, что свалил в цивилизацию. с вашего же покорного согласия вас же раком и ставят. позорники…»
«Живите и наслаждайтесь. Это только начало подождите пару лет и будет мынистр дикий вам еще и не это устроит»
«он за шею крутил! ребенка! какая то мусорская шваль крутила ребенка, ты это осознаешь? за детскую шутку! ты этого реально не понимаешь??? А если не оштрафовали, то вообще что это было? Давай разберем по закону. Они вывели детей из автобуса — без обращения к психологу или официальным представителям (одно нарушение упк), они крутили детей силой (самоуправство и превышение должностных), нет протокола задержания (админкодекс учим, и да, это статья не подрозумевает ни задержания, ни доставления), + не было никаких материал дела. о чем речь вообще???»
«Мусорской один. Генерал-майор».


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...