"Навіть у найтемніші часи є місце для надії": Мережу вразило фото сніговика з заблокованого Маріуполя

Маріуполь і маріупольці з усіх сил боряться за своє життя. І поміж вибухів ворожих снарядів і свисту куль знаходився час для чогось хорошого. Наприклад, ліплення сніговика, передають Патріоти України.

У мережі виклали зворушливе фото сніговика, якого зліпила маленька мешканка Маріуполя. Зробила вона це ще на початку березня, коли у місті випав сніг.

Тішилася, що може пограти як у мирний час

Його зліпила маленька Таїсія. А історію дівчинки розповіла її мама. На щастя обоє зараз у безпеці, адже їм вдалося покинути Маріуполь.

Мама розповідає, що 8 березня вони з донечкою пішли шукати зв'язок до "1000 дрібниць". Поки вона намагалася зателефонувати, її донечка ліпила сніговика.

Було шумно, чули вибухи, але Тая дуже любить сніг. Уперше за декілька днів вийшла з підвалу і дуже раділа, що може пограти як у мирний час!,
– сказала вона.

Зазначимо, що це той самий сніг, який потім містяни топили, щоб добути бодай якусь питну воду. А сама історія маленької Таї чергове підтвердження того, що навіть у найтемніші часи у всіх нас є місце для надії та світла.

Варто знати! Як розрахувати розмір пенсії в Україні - що знадобиться та формула

неділя, 19 травень 2024, 17:28

В Україні розмір пенсії залежить від страхового стажу та заробітної плати людини. Ще у минулому році запровадили нові вимоги до стажу українців, які збираються виходити на пенсію. Згідно з вимогами, щоб вийти на пенсію у 60 років у 2024 році, потрібно ...

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...