Навіть у море більше не впадає: В окупованому Криму гине найдовша річка (фото)

Навіть опади, які випали у січні, не підняли рівень води в річці.

В анексованому Криму з'явилося ще одне свідчення екологічної катастрофи - річка Суук-Су, яку називають найдовшою річкою південного Криму, обміліла настільки, що вже перестала впадати в море, повідомляють Патріоти України.

На фото, які зроблені біля гирла річки Суук-Су на південному сході Криму біля мису Алчак в Судаку, видно катастрофічне падіння рівня води. Місцеві жителі розповіли, що навіть опади, які випали у січні, не підняли рівень води в річці.

"Інколи в посушливе літо річка місцями міліла, але щоб взимку вона виглядала так жахливо, такого не пригадую. Тим більше, що в січні були досить значні опади в Судаку", - розповів місцевий краєзнавець.

Протяжність річки Суук-Су - 22 км, в неї впадає безліч струмків. Гирло річки розташоване біля підніжжя мису Алчак в Судаку.

Джерело: Крим.Реалії

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...