Навіть відвезла до ветеринарів: Добра жінка сплутала помпон від шапки з хворим їжачком (фото)

В Англії співробітники чеширської лікарні для диких тварин були здивовані, коли виявили, що "їжачок", якого привезли до них на лікування, насправді виявився пухнастим помпоном від шапки. Про це пише Cheshire Live, передають Патріоти України.

Працівники заповідника Лоуер-Мосс-Вуд і лікарні дикої природи, що поблизу міста Натсфорд, сказали, що їхні серця "розтанули", коли вони зрозуміли, що якась добра душа принесла їм помпон, прийнявши його за пораненого їжачка. Жінка поклала його до коробки з їжею і грілкою.

Волонтерка Даніель Пеберді сказала, що добросерда жінка вчинила правильно, не проігнорувавши "їжачка": "Їжаки не повинні виходити на вулицю вдень, тому вона вчинила правильно. Єдина проблема полягала в тому, що це не був їжачок. Багато людей ігнорують їжаків, якщо бачать їх удень. Вони не розуміють, що це хвора тварина".

Співробітники написали в дописі на Facebook: "Наші серця розтанули, коли добра душа подумала, що рятує маленького їжачка, а виявилося, що це пухнастий помпон від шапки-вушанки. Цей чарівний "їжачок" отримав всю любов, разом із затишною турботою та піклуванням. Пам'ятайте, що доброта не має меж, навіть якщо вона спрямована на штучного пухнастого друга. Будь ласка, пам'ятайте, якщо ви побачите їжачка вдень, це ознака того, що щось не так. Покладіть його до коробки з джерелом тепла і зверніться за допомогою до місцевих ветеринарів. Бережімо наших колючих друзів!".

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...

Вражаюче відкриття! Астрономи виявили рекордну за розмірами планету, в понад чотири рази більшу за Землю

четвер, 9 травень 2024, 17:56

Астрономи виявили нову планету, яка має щонайменше пару рекордів. Хоча вчені ще багато чого не знають про цей не такий вже й далекий за космічними мірками світ, відомо, що планета перебуває в зоні населеності своєї зірки, а значить, там може бути вода ...