Навіть "Волонтер" від Потапа краще: Продюсер Кондратюк різко "проїхався" по Руслану Ханумаку за його скандальну "Дику дичку" (відео)

Музичний продюсер Ігор Кондратюк різко висловився про скандальний трек режисера Руслана Ханумака – "Дика дичка", передають Патріоти України.

За словами Кондратюка, після цієї композиції пісня репера Потапа "Волонтер" не здається такою безглуздою. Однак ще більше продюсера шокував кліп на трек "Дика дичка". Кондратюка дивує, що деякі зірки шоубізнесу спекулюють на темі війни.

"Це жах. Після цього кліпу, кліп Потапа "Волонтер" таким поганим не здається. Хоча…при першому перегляді кліпу "Волонтер" таке враження, що Потап щось не знає, про волонтерів. Я не знаю, що у них в голові, у цих людей, які це зробили. Це взагалі ганебна історія, коли йде активна війна, і гинуть хлопці в цих формах, вони в цій формі танцюють…Навіщо це робити зараз…", - сказав Кондратюк в інтерв'ю Марині Машкіній.

Також продюсер проти того, аби артисти знімали кліпи в розбомблених російськими окупантами містах та селищах. Хоча Кондратюк ще може це пояснити, адже зірки можуть співати про те, через що їм болить на душі.

"Я навіть розумію людей, які знімали кліпи в Бучі, в Бородянці, хоча це теж треш. Я розумію це, тому що це боляче. Артисту, коли боляче, у нього починають працювати якісь там його творчі історії", - додав продюсер.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...