Навіть викликав землетрус: Американські військові випробували авіаносець, підірвавши біля нього 18-тонну бомбу (відео)

Військово-морські сили США протестували свій авіаносець "Джеральд Р. Форд", підірвавши поруч із ним 18-тонну бомбу. Вибух був такої потужності, що викликав землетрус магнітудою 3,9, повідомляє Daily Star, повідомляють Патріоти України.

Випробування пройшли в 160 кілометрах від узбережжя Флориди в Атлантичному океані: бомбу підірвали під водою. На поверхні поруч з місцем вибуху знаходився авіаносець "Джеральд Р. Форд". Так ВМС США хотіли імітувати реальні бойові умови.

У момент вибуху Геологічна служба США зафіксувала землетрус силою 3,9. Військові запевнили, що це звичайне явище при випробуваннях подібного роду, і ніяких наслідків для узбережжя воно не зазнало.

ВМФ США повідомили, що авіаносець витримав випробування, показавши стійкість до скидання подібних бомб і свою ефективність в бою. Після них авіаносець був направлений в сухий док для оцінки наслідків вибуху.

Військові також підкреслили, що випробування відповідали вимогам щодо впливу на навколишнє середовище і проводилися з урахуванням шляхів міграції морської флори і фауни в цьому районі океану.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...