"Навіть з лікарні він дзвонив - і… жартував": СOVID-19 забрав життя народного артиста України із Одеси

Сьогодні в Одесі від наслідків COVID-19 помер народний артист України, соліст Одеського академічного театру музичної комедії Микола Завгородній. Про це повідомила адміністрація театру, передають Патріоти України.

"У колективу Одеського академічного театру музичної комедії ім. М. Водяного велике горе - сьогодні, 3 червня, перестало битися серце улюбленця глядачів, кавалера ордена «За заслуги», народного артиста України Миколи Завгороднього. Понад 2 місяці він мужньо боровся з хворобою, наслідками ковіда. Ми так всі сподівалися на його одужання, ми разом так цього хотіли...», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Завгородній працював у театрі понад 40 років. Його називають колоритним, талановитим актором, що володів почуттям гумору, умінням створити позитивний настрій і приємну атмосферу, приготувати смачну страву для великої компанії. Багато років Завгородній захищав інтереси колективу театру як голова профспілкового комітету.

"Дорогий дядько Коля, як ми будемо без ваших синіх, як море очей, посмішки, голосу? Немає слів, щоб передати цей жахливий біль», - зазначають у театрі.

Раніше в соціальних мережах друзі просили містян надати допомогу артисту, який перебував на стаціонарному лікуванні, у вигляді фінансової підтримки для оплати дорогого лікування і донорської крові.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...