Навіть земляки не люблять? Білборд з портретом Онуфрія залили фарбою на його батьківщині (фото)

У Чернівцях невідомі залили фарбою білборд з портретом очільника Російської православної церкви в Україні Онуфрія. Про це повідомляє міський Telegram-канал, передають Патріоти України.

В коментарях мешканці міста вказують на те, що Буковина – батьківщина митрополита Онуфрія, який народився в селі Коритне на Вижниччині.

У переддень Великодня подібні привітання від предстоятеля Московської церкви зʼявилися у багатьох містах України і викликали неоднозначну реакцію. Зокрема, у місті Нововолинську містяни добилися демонтажу білборду.

Відомо, що Онуфрій у вітальному слові з нагоди свята Воскресіння Христового жодного разу не згадав про Україну, українців, а також не висловлив слова підтримки на адресу медиків, котрі зараз протистоять пандемії коронавірусу, чи військовослужбовцям, які боронять країну на фронті.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...