Навмисно не вигадаєш: У Львові чоловік вкрав холодильник і переходив з ним дорогу у невстановленому місці (фото)

Саме порушення ПДР пішоходом-злодюжкой допомогло поліції його затримати.

У Львові чоловік вкрав холодильник в готелі і переходив з ним дорогу у невстановленому місці. Про це повідомили в патрульні поліції Львова, передають Патріоти України.

Вчора, близько 23-ї години, патрульні 3 батальйону помітили підозрілу особу на вулиці Шевченка. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці і ніс у руках великі речі: тумбочку без шухляд, журнальний столик та маленький холодильник.

Екіпаж зупинився аби встановити особу та походження речей. 33-річний мешканець Червоноградаського району плутався в поясненнях. Громадянин сказав, що взяв ці речі на пошті, але показати, яка з них працює до такої години не зміг, згодом сказав, що купив їх в інтернеті і т. ін.

У базі даних патрульні встановили, що чоловік неодноразово притягався і судимий за крадіжки. Інспектори вирішили перевірити один із готелів неподалік, чи бува не звідти ці речі.

Адміністратор готелю підтвердила, що чоловік справді проживає у них. Разом з нею поліцейські прослідували у номер і виявили на ліжку шухляди та відсутність тумбочки. Решта речей теж з цього готелю.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції N°4 Львівського районного управління поліції. Після проведення усіх необхідних слідчих дій, речі вилучили, а громадянина доставили у відділок поліції для подальшого встановлення обставин.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...