Навмисно не вигадаєш: У Одесі трамвай перевищив швидкість, вилетів на дорогу та став винуватцем ДТП (фото)

У неділю, 11 квітня, в Одесі трамвай зійшов з рейок через перевищення швидкості, спровокувавши при цьому аварію з автомобілем. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства "Одесміськелектротранс", інформують Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Люстдорфська дорога - трамвай маршруту №13 рухався в напрямку 3-ї станції, зійшов з рейок і врізався в автомобіль Toyota. "В результаті зіткнення постраждалих немає, транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Причина ДТП - перевищення швидкості водієм трамвая. По відношенню до нього буде проведено службове розслідування", - уточнили в "Одесміськелектротранс".
Як пізніше розповіли очевидці, вагон зійшов з рейок, його розвернуло поперек і він частково "вискочив" на дорогу. В патрульній поліції розповіли, що госпіталізували пасажира автомобіля Toyota.

Відмовився від керівної посади і поїхав на фронт: Спогади про командира полку "Цунамі", який загинув в Одесі

вівторок, 19 березень 2024, 9:25

Командир полку "Цунамі" Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня внаслідок російського удару по Одесі, ще 2014 року вирушив добровольцем захищати Україну. Він брав участь у звільненні Маріуполя, пройшов "Іловайський котел", а підчас повномасштабного...

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...