Навмисно не вигадаєш: У Одесі трамвай перевищив швидкість, вилетів на дорогу та став винуватцем ДТП (фото)

У неділю, 11 квітня, в Одесі трамвай зійшов з рейок через перевищення швидкості, спровокувавши при цьому аварію з автомобілем. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства "Одесміськелектротранс", інформують Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Люстдорфська дорога - трамвай маршруту №13 рухався в напрямку 3-ї станції, зійшов з рейок і врізався в автомобіль Toyota. "В результаті зіткнення постраждалих немає, транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Причина ДТП - перевищення швидкості водієм трамвая. По відношенню до нього буде проведено службове розслідування", - уточнили в "Одесміськелектротранс".
Як пізніше розповіли очевидці, вагон зійшов з рейок, його розвернуло поперек і він частково "вискочив" на дорогу. В патрульній поліції розповіли, що госпіталізували пасажира автомобіля Toyota.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...