Назад у СРСР: У Маріуполі окупанти заборонили вчителям.... фарбувати волосся і використовувати косметику

Російські окупанти продовжують занурювати знищений та окупований український Маріуполь у "совок". За "кращими традиціями" періоду СРСР вони запровадили новий "дрес-код" для вчителів у маріупольських школах, передають Патріоти України.

Жінкам заборонено фарбувати волосся, використовувати косметику, чоловікам – носити бороду. Про це розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, вже з 1 вересня окупанти запроваджують низку обмежень щодо зовнішнього вигляду маріупольських вчителів, які Андрющенко назвав "пекельним дрес-кодом".

"Для вчителів-жінок. Заборонено фарбувати волосся, використовувати косметику (будь-яку), одяг похмуро-г*вняного сірого кольору класичного типу. Зачіска коротка, але не "йожик". Для довгого волосся – кінський хвіст або гуля", – написав він.

Зачеплять обмеження й педагогів чоловічої статі. Вони мають бути ретельно поголені, носіння бороди заборонено. Одягатися вчителі мають у класичні костюми з краватками.

Ці "нововведення" Андрющенко назвав поверненням у СРСР. "Привіт, СРСР! Ми так сумували за тобою (насправді – ні). Якщо чесно, це так тригерить і примушує згадувати загальноосвітню школу №7 у Маріуполі-Жданові. Та нескінченно довгі тижні покарань за порушення дрес-коду учнем … Але то були 80-ті. Тепер 21 сторіччя, але Маріуполь хтось відштовхнув назад у середньовіччя", – зазначив радник міського голови.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...