Назад у СРСР: У Росії готельєрів зобов'язали звітувати про заселення неодружених пар в один номер

В Росії дали рекомендації для відновлення роботи готелів.

Росспоживнагляд зобов'язав російські готелі звітувати про заселення неодружених пар в один номер. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

«Рекомендації розроблені для підприємств готельного бізнесу і тягар доведення сімейного статусу повністю входить в сферу відповідальності готелів», - заявили в Росспоживнагляді. З червня в Росії діють рекомендації відомства для відновлення роботи готелів. У них йдеться, що готелі повинні розміщувати гостей «переважно одномісно або сімейно». Росспоживнагляд також рекомендував готелям організувати харчування гостей в номерах або згідно з меню.

8 червня мер Москви Сергій Собянін оголосив про скасування заходів «самоізоляції» і режиму електронних перепусток. «Всі показники щодо виходу з епідемії в нормі, і ми можемо переходити до інших кроків, фактично Москва повертається до колишнього ритму життя. Вже з завтрашнього дня скасовується самоізоляція і пропускний режим, - сказав тоді мер.

Раніше повідомлялося, що президент Володимир Путін особисто попросив Собяніна зняти режим «самоізоляції», щоб знизити рівень протестних настроїв перед голосуванням щодо внесення змін до Конституції.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...