Назавжди 22: На Донеччині загинув морпіх з Миколаївщини (фото)

Юрій Волк – четверта бойова втрата Об’єднаних сил у жовтні.

Юрій Волк. Фото: соцмережі.

Морпіх Юрій Волк із 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ загинув унаслідок бойових дій у четвер, 10 жовтня. Про це повідомила прес-служба 36 обрмп, передають Патріоти України.

“У районі проведення операції Об’єднаних сил, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України, загинув наш побратим старший матрос Юрій Володимирович Волк. Сміливим морським піхотинцем і щирим патріотом своєї країни він навіки залишиться у нашій пам’яті”, – йдеться в некролозі.

Особовий склад бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського висловлює щирі співчуття рідним і близьким захисника України. Раніше пресцентр штабу ОС повідомив, що 10 жовтня під час ворожого обстрілу загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил.

Воїн отримав поранення в шию від кулі снайпера російсько-терористичних військ. Поранення виявилося смертельним. Як відомо, 36-та бригада ВМСУ виконує завдання в Донецькій області на південь від Докучаєвська.

Юрію Волку було 22 роки, він – із села Себине Новоодеського району Миколаївської області. Про це розповів у соцмережі голова Новоодеської райради Олександр Гриценко.

За його даними, Волк Юрій Володимирович народився 10 вересня 1997 року в багатодітній родині, де було вісім дітей. У 2018 році Юрій був поранений, після лікування повернувся на фронт, повідомляють миколаївські ЗМІ з посиланням на дані з 36-ї бригади. Юрій Волк – четверта бойова втрата Об’єднаних сил у жовтні.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...