Наздогнала карма? Російський фігурист-путініст Костомаров кричить від жаху - йому відрізали обидві гомілки, а рука чорніє

З'явилася нова інформація про російського фігуриста Романа Костомарова, який вже два місяці перебуває у важкому стані. Після купання в ополонці він потрапив в реанімацію з пневмонією, переніс інсульт і ампутації ступень, передають Патріоти України.

Виявилося, фігуристу також відрізали обидві гомілки ніг. Крім цього, йому ампутували не тільки пальці на руці, а кисть повністю. Друга рука вже чорніє, лікарі думають про те, щоб ампутувати і її.

Зараз Костомаров прийшов до тями. Він кричить від жаху і зривається на дружину, а також мучить персонал своїми вимогами.

"Костомаров дійсно прийшов до тями, його дружина фігуристка Оксана Домніна знаходиться постійно поруч з ним. Прийшовши до тями, він всіх, фігурально кажучи, змучив - в сенсі, весь медперсонал. Так, ганяв усіх, просив помити голову йому, а медсестра морозивом його годувала", - повідомили росЗМІ.

Фігуриста знову підключили до ШВЛ, він зміг дихати самостійно всього кілька годин. Крім цього, Костомаров втратив понад 50 кг, він в ослабленому стані.

"Спочатку Костомарову ампутували обидві стопи, потім гомілки обох ніг. Також ампутували всю кисть руки. На сьогоднішній день загальний стан Романа, звичайно, важкий. У нього поліорганна недостатність - це одночасне або послідовне ураження декількох систем з початковим переважанням симптомів відмови однієї з них. Вона виникає переважно у пацієнтів реанімаційних відділень. Простіше кажучи, це коли всі органи виснажені і самі не можуть працювати", - додали джерела.

У фігуриста сильний нервовий зрив. Йому дають багато заспокійливих, щоб той більше спав. Коли ж Костомаров прокидається, з ним працює психолог.

Стан російського фігуриста Костомарова

У січні 2023 року російський фігурист, який відкрито підтримував путінську агресію та повномасштабну війну РФ проти України, потрапив до реанімації. Після купання в ополонці у нього почалося запалення легенів, потім у Костомарова діагностували гангрену.

Згодом стало відомо, що фігурист не може дихати самостійно. Після ампутації стоп і пальців на руках лікарі помітили у пацієнта погіршення в легенях. Незабаром також з'явилася інформація, що Костомаров осліп на одне око.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.