Наздогнати доходи та відкладений попит: Косметичні та перукарські салони в Україні почали працювати цілодобово

Найбільшим попитом вночі користуються вакуумні масажі для схуднення, епіляція та косметичні пілінги.

Косметичні та перукарські центри в містах почали працювати цілодобово. Таку послугу запровадили вперше. Клієнтам, які приходять із 23.00 до 7 ранку дають знижку, повідомляють Патріоти України.

"Через соціальну дистанцію та додаткову обробку приміщень після кожного клієнта, ми не можемо записувати людей так часто як раніше, а попит є чималий. Приміром до введення нічних змін мала записи вже до липня", - каже косметолог Олена Князюк.

За нічні зміни працівникам доплачують 30% до зарплати, а також дають безкоштовно чай, каву і годують вечерею. "Вночі переважно приходить молодь чи зайняті люди. В нас і до карантину просили пізні зміни, але раніше не мали можливості", - продовжує Олена.

Найбільшим попитом вночі користуються вакуумні масажі для схуднення, епіляція та косметичні пілінги. На нічні стрижки перейшли і перукарі. Вечірні зміни в більшості перукарень продовжили до 23.00.

"Клієнти благають, щоб чим швидше привели в порядок. Багато приходить фарбуватись і стригтись, а це мінімум дві години. Ми працюємо по 6 годин. Кожен майстер може взяти не більше 3 клієнтів, тому розписали зараз три зміни. Нашу роботу оплачують клієнти. Стрижки і фарбування подорожчали в середньому на третину. Але думаю після відміни карантину повернемось в нормальний режим роботи. А от ціни вже назад не повернемо", - говорить перукар Галина Зелінська із Києва.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...