Нажахана вся Іспанія: Жахливий вибух у Мадриді сколихнув весь світ

Сильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедіїУ середу, 20 січня, у Мадриді прогримів потужний вибух. В результаті інциденту було пошкоджено три верхніх поверхи будинку, розташованого на вулиці Толедо в центрі містазазначають Патріоти України.

Біля будівлі, де стався вибух знаходиться будинок престарілих. Правоохоронці евакуювали всіх мешканців сусідніх будинків. Точна причина вибуху поки невідома, але передбачається, що він стався через витік газу.

Сильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедії

За даними Reuters, через вибух щонайменше дві людини загинули і вісім отримали поранення. Один з постраждалих перебував у важкому стані і доставлений в лікарню.

Сильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедіїСильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедіїСильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедії

Представник церкви заявив, що зник один церковний волонтер. Дим підіймався з частково зруйнованої будівлі, і рятувальники евакуювали літніх людей з сусіднього будинку пристарілих.

Сильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедіїСильний вибух в Мадриді: моторошні фото і відео трагедії

П'ять верхніх поверхів були повністю зруйновані, стіни були підірвані, а два нижніх поверхи залишилися в основному цілими, але місцями обвуглені полум'ям.

За словами сусіда, будівля являла собою комплекс, в якому проходили тренінги для священників, а також в ньому давали їжу бездомним.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...