Наживалися на крові: У Бучі поліція затримала мародерів, які ймовірно співпрацювали з російськими вбивцями (фото)

У звільненій від російських окупантів Бучі поліція затримали мародерів, які ймовірно співпрацювали із російськими вбивцями. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції, передають Патріоти України.

У будинку в Бучі поліція вивила "кримінального авторитета" та його 31-річного спільника, які крали чужі речі. Під час обшуків у них знайшли побутову техніку, мобільні телефони та ювелірні прикраси. Також підозрювані були озброєними.

Слідство встановили, що мародери перебували у тісних контактах зі злочинцями із Росії та могли співпрацювати із російськими вбивцями під час окупації міста. Під час огляду мобільних телефонів зловмисників поліцейські виявили переписку з абонентами РФ.

"Вирішується питання про повідомлення чоловікам про підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Крім того, перевіряється причетність зловмисників до диверсійної діяльності та співпраці з окупантом", - йдеться у повідомленні.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...