Назвала його "сволотою": Галкін поставив на місце актрису-путіністку Васильєву

Гуморист Максим Галкін поставив на місце російську акторку Тетяну Васильєву, яка вважає його "сволотою" та "зрадником", бо він розкритикував владу РФ за розв'язану війну в Україні, передають Патріоти України.

Зокрема, артистка-путіністка в інтерв'ю пропагандистам висловила свою думку про шоумена. Васильєва пригадала, як незадовго до початку повномасштабної війни в Україні вони знімалися разом у проєкті. За її словами, Галкін вже тоді готував втечу з Росії, однак до останнього намагався заробити побільше грошей.

Гуморист різко відповів на слова акторки. Він зазначив, що з такої маленької брехні зіткана брехня всіх "патріотів" РФ. "Ось із такої дрібної брехні зіткана вся велика брехня нинішніх "патріотичних" спікерів. Артистка стверджує, що я поїхав з країни наступного ранку після знімань, це брехня. Програма з Васильєвою знімалася 21 лютого 2022 року. Після цього, 23, 24 і 25 лютого 2022 року, я зняв ще цілий пул програм "Лучше всех!". Я поїхав 26 лютого по роботі до Лондона. І вже звідти ухвалив рішення виїхати 28 лютого до Ізраїлю", - прокоментував артист.

В інтерв'ю пропагандистам Васильєва також обурювалася, що Галкін виїхав з країни та почав критикувати владу РФ, яка розв'язала війну в Україні. Однак путіністка для пояснення цього знайшла свою теорію. На її думку, Галкін "зрадив" країну і планував це давно зробити.

"Артистка стверджує, що я давно хотів виїхати з країни. Мабуть, для цього я вкладав десятки мільйонів у наш будинок під Москвою, садив десятки дерев у нашому саду і мав єдиний рахунок за кордоном в Ізраїлі, на якому на той момент було 30 тисяч доларів і яким я вже кілька років не користувався. Грандіозна стратегія", - відповів Васильєвій Галкін.

Нагадаємо, коли почалася повномасштабна війна в Україні, Максим Галкін засудив дії російської влади. Гуморист виїхав з РФ до Ізраїлю та почав давати концерти, де збирав гроші на гуманітарні потреби українців. Також Галкін розповідав про звірства окупантів на території України та реагував на масовані обстріли мирних жителів. За антивоєнну позицію у Росії артиста визнали "іноагентом".

Тим часом Тетяна Васильєва відкрито підтримує дії російської влади. Акторка вважає, що РФ правильно зробила, що вторглася на територію України. Також путіністка підтримує анексію Криму. До речі, вона неодноразово порушувала державні кордони України, за що 2015 року потрапила до бази "Миротворця".

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...