Назвали "Феніксом": Відомого обпаленого котика з Київщини прихистили та вилікували (фото)

Українці продовжують рятувати братів наших менших, які також постраждали від війни. Так, прихисток знайшов обпалений котик з Київщини, чиї фото облетіли весь світ, інформують Патріоти України.

Чотирилапого не лише знайшли, а й підлікували. Тепер у нього є двоногий друг, а також нове дуже символічне ім'я.

Кота назвали Феніксом

Врятував його Володимир. Після лікування пухнастик залишився в офісі компанії свого рятівника. Відомо, що кіт зараз почувається добре. На щастя, він не осліп і не оглухнув, як припускали тоді, коли його знайшли.

Але тепер про те, що пережив цей героїчний коцур, нагадуватимуть сліди на його маленькому тілі. Тішить, що він не втратив віру у людей: усе ще грається, муркоче та довіряє.

Пан Володимир жартома каже, що Фенікс – та сама українська біологічна зброя. Мовляв, він не горить у вогні та стрибає вгору на 20 метрів, а в довжину – на цілих 50.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...