Назвали Фісташкою: В Італії щеня народилося із зеленою шерстю (відео)

Вражений власник матусі песика вже вирішив залишити незвичайне щеня собі.

В Італії, на фермі, народилося незвичайне щеня - у нього шерсть зеленого кольору, за що тварину назвали Фісташкою. Про це повідомляє Reuters, передають Патріоти України.

Спелаккія, собака італійського фермера Крістіана Маллокчі, народила п'ять цуценят і лише одне було незвичайного кольору. Крихітний собачка на ім'я Фісташка був частиною посліду з п'яти собак, всі з білим хутром, того ж кольору, що і їх мама-метис.

Коли щенята підростуть, то фермер планує роздати їх в інші будинки. Фісташку ж Маллокчі залишить собі і планує навчити доглядати за вівцями разом зі Спелаккією.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...