Назвали кількість колишніх українських суддів і силовиків у Криму, що працюють на окупантів

"Понаїхавших" серед суддів на анексованому півострові не більше третини.

В "судах" на території окупованого Росією Криму працює близько 70% українських суддів, які в 2014 році зрадили присязі. Про це повідомив журналіст Радіо Свобода Антон Наумлюк, передають Патріоти України.

"За моїм зовнішнім спостереженням, десь дві третини - це колишні українські [судді], а одна третина - це ті, що приїхали", - повідомив він. Журналіст зазначив, що в ФСБ РФ, яка незаконно діє в анексованому Криму, також працює велика кількість колишніх співробітників Служби безпеки України.

"У "прокуратурі" набагато менше [колишніх українських співробітників]. Якщо не помиляюся, п'ять років ротація у прокурорів в Україні, і через це там працювало дуже багато [людей] з інших регіонів. Вони, звісно, розвернулися і поїхали - не стали порушувати присягу", - додав Наумлюк.

Джерело: Радіо НВ

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...