Назвали Мандаринкою: У Дніпрі рятують лебедя, який через брак сили упав на прилавок на ринку (фото)

За словами захисників тварин, відкритих травм немає, лапки та крила цілі, однак постраждала трохи похитується.

Дніпровські волонтери взялися за порятунок лебедя, який через брак сили упав на прилавок на ринку в Мелітополі. Про це йдеться у повідомленні на сторінці організації Пегас у Facebook, передають Патріоти України.

Знесилену птаху після падіння одразу відправили в обласний центр. Через незвичайне місце приземлення лебедя вже встигли назвати Мандаринкою.

За словами захисників тварин, відкритих травм немає, лапки та крила цілі, однак постраждала трохи похитується. «Кілька днів проп’ємо необхідні вітаміни, виведемо паразитів і переїжджаємо до притулку – до весни», – уточнили волонтери.

"Мандрівка" стала фатальною: Із Тиси витягнули тіла двох чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 11:28

Тіла двох чоловіків у річці Тиса виявили учора ввечері під час патрулювання прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону, передають Патріоти України. Деталі: До місця події викликали рятувальників ДСНС та співробітників поліції. Через високі поро...

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...