Назвали вбивцею, побили ногами та зірвали нагороди: У РФ напали на "вагнерівця"-інваліда (фото)

У Забайкальському краї РФ побили бойовика ПВК "Вагнер", який повернувся з України без ноги, інформують Патріоти України.

Як повідомляє "Дождь", інцидент стався 5 серпня у кафе Нерчинсько-Заводського району. Конфлікт почався між двома компаніями, в одній із яких був "вагнерівець" та ще один окупант. Обидва "мають поранення, які сильно обмежують їхню можливість пересуватися".

Губернатор області Олександр Осипов заявив, що терориста побили "агресивні та п'яні люди". "Попри те, що компанія з учасником "спецоперації" постаралася уникнути конфлікту і залишила кафе, інша сторона конфлікту її переслідувала і завдала чоловікові тілесних ушкоджень", - заявив губернатор.

У МВС регіону повідомили, що внаслідок конфлікту постраждав один чоловік, який наступного ранку звернувся до лікаря. Крім того, у нього пошкоджено автомобіль. Поліціянти встановили всіх учасників інциденту, а також свідків та очевидців.

Місцеві ЗМІ пишуть, що постраждалого звуть Михайло, він боєць ПВК "Вагнер". Його побили ногами двоє людей, а шість їхніх товаришів підбадьорювали нападників. Також з учасників війни зірвали та викинули їхні нагороди. "Зловмисники називали учасників "сво" вбивцями та всіляко знущалися з інвалідів", - пише "Чита Забайкалля".


“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...