Назвалися "місцевими активістами": У Києві росіяни побили хлопця через "слабоалкоголку" (фото)

У Києві на Подолі двоє росіян побили хлопця, який розпивав на вулиці слабоалкогольні напої. Обом уже оголосили підозру в грубому порушенні громадського порядку, яке супроводжувалося особливою зухвалістю. Про це повідомляється на сторінці Київської міської прокуратури у Facebook, передають Патріоти України.

За даними слідства, 3 квітня група молодих людей на Поштовій площі на Подолі побачили хлопця і дівчину, які вживали слабоалкогольні напої. Вони відрекомендувалися громадянами України й активістами, а також зробили парі зауваження, яке супроводжувалося нецензурними висловлюваннями.

Інцидент стався на Поштовій площі в Києві.

"На зауваження хлопець відразу заховав металеві банки в паперовий пакет, але молодики продовжили нецензурно лаятися, а потім повалили його на землю і почали бити ногами і руками в ділянку голови, тулуба і ніг", – уточнили в прокуратурі.

Встановлено, що хуліганські дії скоїли двоє громадян Росії 1989 і 1993 років народження. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Двоє росіян побили хлопця в Києві.

Щодо молодих людей, які розпивали алкоголь, складено адміністративні протоколи.


Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...