Головні щасливчики місяця: Астрологи розповіли, які 4 знаки Зодіаку в листопаді вищі сили захистять від неприємностей

Астрологи розповіли, представники яких знаків Зодіаку можуть розраховувати на допомогу вищих сил у листопаді. Про це пише ресурс "Слова і фрази", передають Патріоти України.

Близнюки

В кінці місяця представники цього знака отримають інформацію, яка допоможе їм поліпшити своє життя. Вона може приходити непрямими шляхами: вони підслухають чиюсь розмову, дізнаються чужий секрет, присниться віщий сон або голосно заговорить інтуїція. Близнюки отримають інформацію, пов'язану з роботою і питаннями здоров'я.

Лев

Леви відчують заступництво вищих сил - наприклад, несподівано продасться "неліквідна" квартира або вони виявляться багатими спадкоємцями невідомого дядечка. Також Леви будуть захищені від негативного енергетичного впливу на сім'ю і навіть зможуть очиститися від родового прокляття.

Діва

Перед Дівами відкриються таємниці близького оточення. Не інакше як вищі сили спрямують до них того, хто розповість їм по секрету щось важливе. Діви будуть захищені від негативної енергетики в спілкуванні з неприємними людьми.

Скорпіон

Представники цього знака будуть під захистом в ситуаціях, де під загрозою опиниться здоров'я, зовнішність або репутація. З 15 листопада вони зможуть змінити імідж і поміняють ставлення оточуючих до себе. Також зірки допоможуть їм вчасно зупинитися, якщо вони оберуть не той шлях. Скорпіони також будуть проникливі в життєво важливих питаннях.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...