Названо головне правило для захисту телефону і особистих даних від злому

Керівник служби безпеки Samsung розповів про найпоширенішу помилку, яку користувачі смартфонів допускають, тим самим піддаючи ризику свій пристрій і дані на них, передають Патріоти України.

Найгірша помилка, яку може зробити будь-який користувач, полягає в тому, що він завантажує програми зі сторонніх ресурсів, а потім надає цим програмам непотрібні дозволи, розповів він виданню The Sun.

За словами експерта з безпеки, користувачам варто завантажувати додатки тільки з надійних магазинів, зокрема, Galaxy Store чи Google Play Store.

Він уточнив, що в офіційних магазинах додатків діє функція безпеки Play Protect. У випадку, якщо буде виявлено потенційно шкідлива програма, вона автоматично видаляється з пристрою, пояснив експерт.

"Сьогодні смартфони містять більше конфіденційної інформації, ніж коли-небудь. Банківські рахунки, особисті фото і відео, інформація про вашу сім'ю, тому людям необхідно дбати про конфіденційність і безпеку свого смартфона", – уклав фахівець.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...