Названо можливу причину смерті репера Енді Картрайта, якого розчленувала дружина

Названо можливу причину смерті репера Енді Картрайта. Росіянка Марина Кухал, яка розчленувала свого чоловіка, репера Енді Картрайта, припустила, що він міг померти від серцевого нападу. Про це повідомляє Telegram-канал Mash із посиланням на адвокатесу Ірину Скурту, передають Патріоти України.

За словами видання, Кухал повідомила правозахисниці, що в Енді раніше були проблеми із серцем. А коли почалася пандемія репер упав у депресію, і в неї виникли підозри, що він вживає наркотики.

Жінка зазначила, що 25 липня повернулася додому і знайшла свого чоловіка без тями, а поруч із ним лежав шприц. У паніці Марина вирішила, що трапилося передозування. Однак вона не відкидає того, що смерть могла настати з природних причин.

Варто зазначити, що за інформацією видання "Комсомольская правда", експерти не знайшли слідів шприца на тілі Енді Картрайта. Також не було знайдено й можливих прижиттєвих травм, які могли стати причиною смерті репера.

До речі, слідчі не змогли поки допитати дружину репера Марину, тому що вона була на межі втрати тями: жінка майже не спала і не їла п'ять діб.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...