Названо найбільш владні знаки Зодіаку: Хто завоював "золото" рейтингу

Астрологи назвали найбільш владні знаки зодіаку. Вони сповнені енергії і відмінно справляються з тим, щоб керувати людьми, передають Патріоти України.

Овен

Овни сповнені енергії і життєвої сили. Це природжені лідери, які вміють з успіхом вийти з будь-якої складної ситуації. Вони імпульсивні і вперті, тому, як правило, у них є недоброзичливці. Ключова сила Овнів - в їх здатності керувати і нічого не боятися.


Скорпіон

Це дуже сильні особистості, які ані перед чим не зупиняться, поки не досягнуть бажаного. Навіть в особистих відносинах вони займають сильну позицію, тому що є дуже пристрасними партнерами. Скорпіони рішучі і завжди йдуть до своєї мети, чого б їм це не коштувало.

Лев

Влада у левів в крові. Вони домінують у робочих і особистих відносинах, тому що іншої манери поведінки не знають. Леви опрацьовують плани і стратегії на шляху до своїх цілей, йдуть по головах і бувають надто гордими і зарозумілими. Сильні риси-харизматичність і рішучість.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...