Названо найкращі потримані авто для водіїв-початківців

Експерти склали перелік найбільш доступних уживаних міських автомобілів, які будуть кращим варіантом для водіїв-початківців, для яких часто вартісне авто і висока ціна навчання стають причиною відмовитися від отримання водійського посвідчення, передають Патріоти України.

Наведені в переліку автомобілі є ідеальними для новачків - їхня вартість не настільки висока, а водійських навичок вони вимагають на достатньому рівні.

Ford Ka +

Це авто не настільки відоме, але вважається одним з найбільш просторих автомобілів у своєму класі. Модель має 4-циліндровий двигун.

Vauxhall Corsa

Це авто потрапило до списку автомобілів для новачків. Багато людей відзначили, що Corsa легко керувати: він легко маневрує, видимість хороша, а експлуатаційні витрати низькі. Крім того, він недорогий, що робить його дуже доступним автомобілем для початківців.

Seat Ibiza

Seat Ibiza - невеликий автомобіль з великим багажником та великою кількістю місця для товаришів ззаду, плюс - ним приємно їздити. Хоча автомобіль не відноситься до економних за споживанням пального, але Ibiza є одним з найбільших автомобілів у своєму класі.

Hyundai і10

Це авто має чудову видимість спереду та достатньо місця для високих пасажирів. Його 1,0-літровий двигун, можливо, не є надто потужним, але економія пального пристойна.

Volkswagen Up

Volkswagen Up - чудовий вибір для водіїв-початківців, адже він приємний в їзді, має невеликі розміри та швидкий двигун. Все це стосується і його братів і сестер Mii та Citigo, але Up має класичний інтер'єр і найвищий офіційний показник економії пального.

Seat Mii

Це авто варто обирати поціновувачам спортивних автомобілів. Він має 16-дюймові легкокеровані колеса, передні протитуманні фари та спортивну підвіску.

Skoda Citigo

Skoda Citigo настільки ж практична, як і її брати та сестри Seat та Volkswagen, але її пакет в цілому більш стриманий та розумний. Ви можете придбати краще обладнану модель SE за менші гроші, ніж Up, яка буде оснащена предметами розкоші, такими як кондиціонер, якісні диски та модернізована інформаційно-розважальна система з Bluetooth та телефонним з’єднанням для запуску програм із вашого мобільного.

Nissan Micra

Nissan Micra має не тільки автоматичне екстрене гальмування, щоб запобігти зіткненню на низькій швидкості, але й попередження про виїзд з смуги руху.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo - це просторий невеликий автомобіль із великою кількістю обладнання в стандартній комплектації.

Skoda Fabia

Skoda Fabia є справді хорошим вибором для молодих водіїв. Кермо легке, всі елементи керування мають точні відчуття, а зовнішня видимість справді хороша. Моделі SE навіть стандартно отримують задні датчики паркування. Fabia випускається з усіма новітніми технологіями, такими як інформаційно-розважальна система із сенсорним екраном, підключення смартфонів та автоматичним екстреним гальмуванням.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...